Oldal kiválasztása

Rólam

Feledi Ágnes vagyok, egy 6 éves és egy 3 éves ovis kislány anyukája. Mint minden anyának, nekem is a gyerekeim egészsége a legfontosabb.A lányaim születése óta folyamatosan keresem azokat a természetes megoldásokat, amelyekkel erősíthetem az immunrendszerüket. Pici koruk óta igyekszem megszerettetni velük az egészséges ételeket, próbálok odafigyelni arra, hogy elegendő gyümölcsöt és zöldséget, halat és húst fogyasszanak, minden szükséges vitaminhoz hozzájusson a szervezetük, de valljuk be őszintén, ez kisgyerekek esetén elég nagy kihívás.Anyaként tudom, milyen bosszantó érzés az, amikor a gyerek ősztől-tavaszig egyik betegségből a másikba csöppen, állandóan kimarad a bölcsiből, oviból, az anyuka pedig kénytelen a gyerekorvoshoz rohangálni vele és kimaradni a munkahelyéről egy-egy hétre.

A mai rohanó világunkban rengeteg ellentmondásos információt hallunk a médiából a vitaminpótlás fontosságáról, sokszor a gyermekorvosok is teljesen ellentétes véleményen vannak ebben a témában. Sok szülőnek nincs elég ideje arra, hogy szakkönyveket olvasson, vagy alaposabban utána járjon, hogy mi is lenne igazán jó a gyereke számára, csak a gyerekorvos tanácsa és a reklámok alapján választ étrendkiegészítőt a család számára. Ezért indítottam el a blogot, hogy hiteles információkat osszak meg veletek rövid cikkekben és hasznos tippeket találjatok egy helyen.

Több mint 10 éve el találkoztam először természetes étrendkiegészítőkkel és kezdtem el tanulni a vitaminokról, a gyógynövényekről és az egészéges életmódról. Azóta igyekszem a gyógyszeres kezelések helyett a természetes módszerekben keresni a megoldást a betegségek ellen. Nem vagyok sem természetgyógyász, sem szakértő, de az elmúlt 10 évben rengeteg tapasztalatot szereztem ebben a témában, több mint 100 féle felnőtt és gyerek étrendkiegészítőt próbáltam ki, tudományos cikkeket, könyveket olvasok a témában. Ezt a tudást szeretném megosztani veletek a blogomban.

Célom, hogy tanácsaimmal, vitamintesztjeimmel, receptjeimmel, terméktapasztalataimmal segítsek Nektek, szülőknek gyermeketek immunrendszerét természetes módon megerősíteni és időt és pénzt spóroljak Nektek azzal, hogy megosztom veletek, mi az, ami nekünk bevált és mi az, ami nem.

Ha követitek a blogot, hétről-hétre új immunerősítő tippekkel, kipróbált receptekkel, bevált vitaminkészítményekkel várlak benneteket! De nemcsak az egészséges étkezés, hanem a mozgás, a természetes bőrápolás témájában is próbálok tippeket adni Nektek, azért, hogy a gyermeketek immunrendszere kellőképpen megerősödjön és mindig vidám, egészséges, fitt kölyök legyen!

Jó egészséget kívánok Nektek!

Üdvözlettel:

Feledi Ági